russia russia russia
Kontakter
i St Petersburg
+7 (812) 243-1108
mail@russian-visas.net russian-visas Alla kontakter
Elizaveta
Levterova
Consultant
Ekaterina
Andronova
Consultant


Om vårt företag

Om oss

e-mail:

mail@russian-visas.net

Viseringsavdelningens telefonnummer (vi pratar ryska och engelska):

+7 (812) 243-1108 växeln.

Vår adress:

St Petersburg, Bankovsky  körfält, 3, Office Center "Nordburg", rum 2.1


Vårt företag «Travellers union, Ltd.» är verksamt sedan år 2007. Från början var det bara ett litet turistkontor medan nu är det ett stort turistföretag som omfattar ett nät av minihotell och lyxlägenheter i stadens historiska centrum, en modern bokningsservice för att boka hotell i S:t Petersburg, en avdelning som arrangerar affärsresor och businessevenemang och, naturligtvis, hjälper utländska turister att beställa turistinbjudningar för ryska viseringar samt med registreringsformaliteter efter inkomst i Ryssland.

Vårt företags främsta fördel är att vi snabbt ger våra gäster service av hög kvalitet. Vår varje medarbetare vet att hans eller hennes grunduppgift är ett angenämt och effektivt umgänge med kunderna och att verksamhetens ändamål är att våra kunder trivs bra under resan.

Tack vare stort antal tjänster, flexibel prispolitik, full och trovärdig information, snabbreagerande på marknadens ändringar har vårt företag «Travellers union, Ltd.» tagit ledarskap i branschen och fått förtroende av tusentals kunder på olika håll i Ryssland och världen.

Det är lönsamt, trivsamt och lätt att resa med företaget «Travellers union, Ltd.»!

Google maps
Яndex.карты